products

Σκόνη 25kg/1000kg, άσπρη σκόνη ρητίνης φορμαλδεΰδης της ουρίας αποθεμάτων τοποθέτησης υαλοπινάκων μελαμινών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dr Aid
Ποσότητα παραγγελίας min: 22TON
Τιμή: $1,200.00 - $1,600.00/ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: PP, τσάντες PE
Χρόνος παράδοσης: 15days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 400 τόνος/τόνοι ανά ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
CAS αριθ.: 108-78-1 Αγνότητα: 99.8%min
Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη Εφαρμογή: πλαστικό, ρητίνη Melaminoformal Dehyde, βαθμός βιομηχανίας, έγγραφο, κοντραπλακέ
Πρότυπα βαθμού: Βιομηχανικός βαθμός, βαθμός τροφίμων, βαθμός γεωργίας, βαθμός ιατρικής, βαθμός αντιδραστηρίων MF: C3H6N6
Άλλα ονόματα: Tripolycyanamide, μελαμίνη, Tripolycyanamide/Cyanuramide, πρωτεϊνικό πρόστιμο, σκόνη ρητίνης φορμαλδ EINECS αριθ.: 203-615-4
Όνομα προϊόντων: Δύναμη μελαμινών, άσπρη μελαμίνη 99,8% καλής ποιότητας προμηθευτής της Κίνας τιμών σκονών ρητίνης, υ Χρώμα: άσπρος
Δείγμα: Διαθέσιμος Χρήση: Ρητίνη της ουρίας μελαμινών, μελαμίνη Tableares, dinnerware
Κώδικας HS: 2933610000 Συσκευασία: 25kg/1000kg υφαμένες πλαστικό τσάντες
Υψηλό φως:

σκόνη 25kg τοποθέτησης υαλοπινάκων μελαμινών

,

Άσπρη σκόνη τοποθέτησης υαλοπινάκων μελαμινών

,

σκόνη 1000kg ρητίνης φορμαλδεΰδης της ουρίας


Περιγραφή προϊόντων

 
Απόθεμα υψηλό - σκόνη ρητίνης φορμαλδεΰδης της ουρίας ποιοτικών μελαμινών, σκόνη τοποθέτησης υαλοπινάκων μελαμινών
 
Έχουμε το απόθεμα, ακριβώς μας ελάτε σε επαφή με τώρα
 

 Σκόνη 25kg/1000kg, άσπρη σκόνη ρητίνης φορμαλδεΰδης της ουρίας αποθεμάτων τοποθέτησης υαλοπινάκων μελαμινών 0

ItemStandardUnit
Αποτελέσματα κειμένων
Purity%≥ 99,8%
99.82
Υγρασία %≤ 0,1%
0,03
αξία pH 7.5-9.5
8.5
Τέφρα ικανοποιημένο ≤ 0,03%
0,03
Βαθμός ≤ 20 θολούρας
20
Pt/Co κλίμακα ≤ 20
20
Εμφάνιση
Άσπρη σκόνη χωρίς ξένη ουσία
 
Γιατί μας επιλέξτε:
 
1. Εργοστάσιο που παρέχει άμεσα
2. Ποιοτικός έλεγχος περιοχής
3. Εξασφαλίστε υψηλό - ποιότητα
4. Αμέσως χρόνος παράδοσης για τη διαταγή σας
5. Περισσότερο από δέκα έτη εμπειρίας εξαγωγής
6. Ελεύθερο δείγμα

 

Η ρητίνη μελαμινών μπορεί να ληφθεί από τον πολυμερισμό συμπύκνωσης της μελαμίνης και της φορμαλδεΰδης, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία πλαστικών και επιστρωμάτων καθώς επίσης και αντι-διπλώνοντας και αντι-συρρικνωμένος τους πράκτορες επεξεργασίας για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Η τροποποιημένη ρητίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μεταλλικό χρώμα με το φωτεινές χρώμα, τη διάρκεια και τη σκληρότητα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τα εύρωστα, ανθεκτικά στη θερμότητα διακοσμητικά φύλλα, το moisture-proof έγγραφο και το γκρίζο σουέτ δέρματος, τις συνθετικές fire-retardant φυλλόμορφες κόλλες, τα απωθητικά στερεωτικά νερού ή hardeners. ρητίνη 582 μελαμινών που προετοιμάζεται από τη μελαμίνη, τη φορμαλδεΰδη και τη βουτανόλη. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ως ισοπεδώνοντας πράκτορα για τα διαλυτικός-βασισμένα επιστρώματα πολυουρεθάνιου.
 

Η ρητίνη μελαμινών που προετοιμάζεται από τον πολυμερισμό συμπύκνωσης της μελαμίνης και της φορμαλδεΰδης χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή και την επεξεργασία των ξύλινων προτύπων οικοδόμησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη στεγανοποίηση της επιφάνειας του προτύπου και της προσκόλλησης του ξύλινου πίνακα πυρήνων, που αυξάνει τον αριθμό χρόνων που το πρότυπο επαναχρησιμοποιείται.
 
1. Συσκευασία και φόρτωση μελαμινών
(1) συσκευάζοντας: τσάντα 25kg net/pp.
(2) ποσότητα φόρτωσης: 840Bags/20'container, 21MT/20'container.
 
1.Introduce της μελαμίνης κονιοποιήστε:

Η μελαμίνη είναι καλή του σημαντικού οργανικού μεσάζοντος. Συμπυκνώνει με τη φορμαλδεΰδη για να παραγάγει τη ρητίνη φορμαλδεΰδης (ρητίνη μελαμινών), και είναι κύριο των πλεονεκτημάτων της unharmful, heatproof, antiaging, υψηλής λαμπρότητας, καλή μόνωση και ευρέως χρησιμοποιημένος στους τομείς της πλαστικής επεξεργασίας και η ξύλινη εργασία, είναι επίσης η χημική πρώτη ύλη του επιστρώματος, της κατασκευής χάρτου, του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος, των χρωμάτων και της βιομηχανίας επεξεργασίας δέρματος.

2. Η χρήση της σκόνης 99.8%Min μελαμινών
Χρήση: Κυρίως χρησιμοποιημένος για να παραγάγει τη ρητίνη μελαμίνη-φορμαλδεΰδης. Η μελαμίνη είναι καλή του σημαντικού οργανικού χημικού μέσου προϊόντος. Συμπυκνώνει με τη φορμαλδεΰδη για να παραγάγει τη ρητίνη φορμαλδεΰδης. Θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση των πιάτων, αμινο-πλαστικός, συνεπής πράκτορας, ενισχυτής του νομίσματος εγγράφου, υφαντικός βοηθός, νερό-που σώζει τον πράκτορα του τσιμέντου και του μαυρίζοντας πράκτορα δέρματος, κ.λπ.

3. Η συσκευασία των τσαντών της σκόνης μελαμινών.
Συσκευασία: 25kg τοποθετήστε σε σάκκο, τσάντα 500kg, τσάντα 1000kg, οι σύνθετες πλέκοντας τσάντες των τσαντών εγγράφου της Kraft και μπορούν επίσης να συσκευαστούν σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών.

4. Η αποθήκευση της σκόνης μελαμινών
Αποθήκευση: Πρέπει να κρατηθεί ξηρό, σε δροσερό και καλά - αερισμένη θέση, αποφεύγοντας για να αποθηκευτεί και να μεταφερθεί με το οξύ και το οξειδωτικό από κοινού. Ποιοτικά πρότυπα: GB/T9567-2016

 

Σκόνη 25kg/1000kg, άσπρη σκόνη ρητίνης φορμαλδεΰδης της ουρίας αποθεμάτων τοποθέτησης υαλοπινάκων μελαμινών 1Σκόνη 25kg/1000kg, άσπρη σκόνη ρητίνης φορμαλδεΰδης της ουρίας αποθεμάτων τοποθέτησης υαλοπινάκων μελαμινών 2Σκόνη 25kg/1000kg, άσπρη σκόνη ρητίνης φορμαλδεΰδης της ουρίας αποθεμάτων τοποθέτησης υαλοπινάκων μελαμινών 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίστρωμα

 
1. Επένδυση: Διασυνδέοντας τον πράκτορα που χρησιμοποιείται στο επίστρωμα της ακρυλικής όξινης σειράς, alkyd της σειράς και της εποξικής σειράς.
2. Φορμάροντας σκόνη: Μπορεί να γίνει στο αριστοκρατικό μονώνοντας υλικό που χρησιμοποιείται στα καθημερινά σκάφη, τα υγειονομικά εμπορεύματα, το μίμησης επιτραπέζιο σκεύος πορσελάνης, και τον ηλεκτρικό εξοπλισμό.
Πρώτες ύλες ρητίνης
1. Πρώτες ύλες ρητίνης: στην παραγωγή της ρητίνης μελαμίνη-φορμαλδεΰδης.
2. Διακοσμητικοί καπλαμάδες: Η μελαμίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καπλαμάς του αεροπλάνου, του σκάφους και των επίπλων, επίσης ως πυρκαγιά, σεισμός, και ανθεκτικό στη θερμότητα διακοσμητικό υλικό κατοικίας.
Έγγραφο που θεραπεύει τον πράκτορα
1. Έγγραφο που θεραπεύει τον πράκτορα: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έγγραφο θεραπεύοντας τον πράκτορα μετά από etherification από την αντι-ρυτίδα διεθυλικού αιθέρα και προϊόντων
κατά του μαζέματος, και υγρασία - τραπεζογραμμάτιο απόδειξης και υψηλός-πυκνό έγγραφο του στρατιωτικού χάρτη κ.λπ.
 
FAQ:
1. Είστε κατασκευαστής;
Ναι, μπορούμε να παρέχουμε τα αγαθά τη μακροπρόθεσμες ισχύ και τη σταθερότητα. Μπορούμε επίσης να δεχτούμε τις διαταγές cOem και ODM.
2. Ποιος είναι ο όρος πληρωμής σας;
Μπορούμε να δεχτούμε T/T και L/C άμεσα ως όρο πληρωμής.
3. Τι γίνεται με το χρόνο παράδοσης;
Μέσα σε 7 ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή σας
4. Έχετε οποιοδήποτε πιστοποιητικό σχετικά με τον ποιοτικό έλεγχο;
Ναι, έχουμε ISO9001: πιστοποιητικό του 2008 για να σας βεβαιώσει η ποιότητα.
5: Παρέχετε το ελεύθερο δείγμα;
Ναι, μπορούμε να παρέχουμε το ελεύθερο δείγμα. Πρέπει μόνο να πάρετε τη σαφή αμοιβή.

Στοιχεία επικοινωνίας
admine

WhatsApp : +8615874983950